Rad van Avontuur online

De actiedag krijgt dit jaar een online versie. Op palmzondag 28 maart. Vanuit uw huis van achter uw computer, laptop of tablet kunt u meedoen met het Rad van Avontuur en mooie prijzen winnen. Henk Burgman draait als vertrouwd aan het Rad. Koffie/thee of een drankje schenkt u dit keer zelf in, maar gezelschap regelen wij! U koopt een origineel plankje met drie nummers erop en mag zeker 10 rondes meedoen voor € 5 per plankje. We maken tussendoor een praatje en we hebben nog een verrassing in petto.

Hoe doet u mee?

Reserveren via de website kan door te klikken op de onderstaande afbeelding. 

U kunt ook telefonisch reserveren op nummer 06-83119817.

Er zijn twee rondes:
om 13.30 uur Ronde Rood
om 14.30 uur Ronde Zwart

Als u gereserveerd heeft, ontvangt u een bevestiging. In deze bevestiging staat de instructie hoe u het programma TEAMS installeert om mee te kunnen doen.

Moeilijk?? Nee hoor, wij kunnen helpen op afstand en we oefenen nog een keer samen op donderdag 25 maart 19.30 uur. Dan kan iedereen testen of het lukt om online te komen.

Betalen
U betaalt bij het ophalen van de plankjes op donderdag 25 maart tussen 09.00- 12.00 uur in de ontmoetingsruimte.
U kunt contant afrekenen of (contactloos) Pinnen.
Om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen, kunt u maximaal 2 plankjes per reservering kopen.
Op vrijdag 26 maart ontvangt u de toegangslink. Op zondag kunt u vanaf een kwartier voor aanvang deelnemen aan onze online Actiedag.
Wij noteren wie welke prijs heeft gewonnen. Prijzen kunt u ophalen op donderdag 1 april tussen 09.00-12.00 uur of op afspraak.